Online Tudatos ÉLET Program

Egyediek vagyunk, megismételhetetlenek. Mégis hasonló nehézségekkel küzdünk. Személyiségünk alapján, a bennünket ért hatások miatt máshogyan reagálunk,  mégis létezik ez a Program, amellyel önmagunknak segíthetünk. Önmagunk fejlődését, és a társas kapcsolataink könnyebb megélését biztosíthatjuk.

Mentálhigiénés szakemberként a kliens mellett állok, támogatom, hogy a saját erőforrásaira alapozva túllendüljön egy kritikus helyzeten, és megtalálja a megoldást az adott problémájára. Segítek visszatérni az egészséges lelkiállapotba. Nem foglalkozom betegségek kezelésével, nem állítok fel diagnózist, nem gyógyítok. A lelki egészséggel foglalkozom, egészséges embereknek nyújtok segítséget, akik elakadtak valamilyen lelki folyamatban, amire nem tudnak egyedül rálátni, és azt megoldani. Erre a folyamatra szerződés köt össze minket, teljes titoktartással, elfogadással.

Mivel fontosnak tartom a jó összhangot, a kémiát az ügyfeleim és köztem, ezért az első alkalmat csak egy ingyenes ismerkedésre szánom. Az ingyenes beszélgetés után kezdjük meg a Tudatos ÉLET Programot.

A Tudatos ÉLET program felépítése:

Első alkalom INGYENES beszélgetés
Második alkalom 15.000 Ft
Harmadik alkalom 15.000 Ft
Negyedik alkalom 15.000 Ft
Ötödik alkalom 15.000 Ft

Ezek a konzultációk történhetnek személyesen vagy online környezetben.